ASUS K Serisi K40IN-A1 dizüstü Amerika ardından Türkiye’yi de yakıp geçecek, en iyi, en ucuz, en iyi fiyat performans ASUS’tan »

Asus’un K K40In - A1 dizüstü laptop bilgisayarını Cebit Mart fuarında inceleme fırsatı bulduk, Asus laptop için Cebit Mart ı üstün özellikli , en yeni laptop dizüstü bilgisayarları ile fethettiğini söyleyebiliriz. Asus’un en büyük, en iyi model dizüstü bilgisayarı teknoloji’nin son harikaları ve teknolojinin getirdiği en son yenilikler ile NVIDIA GeForce (gifors,jifors) G102 M ( 512 Megabayt MB ) ekran kartını, ATI ekran kartlarından sonra entegre etmeye başlamış görünüyor ki biz ati ekran kartları ile yoluna devam edeceğini umuyorduk.

Diğer yandan boyutuna oranla en yüksek ekran çözünürlüğü sayılabilen 1366 x 768 ile Asus 15 inç (inch) LED - arka aydınlatmalı ekranına ek olarak en iyi işlemcilerden Intel Core 2 Duo T6400 , 4 GB (jigabayt) bellek (rem,ram) ve 320 GB harddisk hafıza alanına sahip Asus K serisi dizüstü modeller.

Tabi ki Asus’un patentli Super Hibrit Motor teknolojisi, size 6 (altı) hücreli bataryası ile ( pili ile ) en yüksek performansı vermeyi kendine prensip edinmiş. 850 dolar ücreti veren Asus yüksek performans laptop dizüstü bilgisayarı kapar diyoruz. Bilgi için www.asus.com veya asus teknoloji’si , bağlantılarına göz atın.