Logitech'ten 3 boyutlu ses

Logitech, piyasaya sunduğu 360 derece ses özelliğine sahip dört yeni hoparlörü Z320, Z323, Z520 ve Z523 ile multimedya hoparlörler kategorisini genişlettiğini duyurdu. Logitech’in bu dört yeni hoparlör sistemini; ister işte, ister evde, ister PC ya da dizüstünde, isterseniz Windows ya da Mac tabanlı bilgisayarınızda kullanın, ürünün sunduğu mükemmel sesten kaçamayacaksınız…

Logitech’in dört yeni multimedya hoparlör sistemi, “forward-firing” yani ileriye doğru ses veren sürücülere sahip standart PC hoparlörlerinin aksine, 360 derece ses ya da çok yönlü akustikler sunuyor. Bu dört yeni hoparlör sistemi, sunduğu 360 derece ses özelliği ile çok daha geniş bir “keyif alanı” sağlıyor. Her bir uyduda öne ve arkaya bakan sürücüleri olan hoparlörler, sesi daha geniş bir alana kesintisiz olarak iletirken, siz odanın neresinde olursanız olun tek bir ritmi bile kaçırmıyorsunuz.

Logitech Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Mustafa Uyar bu yeni hoparlörlerle ilgili şunları söyledi: “Pek çok PC hoparlörü sesi tek yöne odaklarken Logitech’in bu yeni hoparlörleri 360 derece ses sunuyor. Böylece ister iTunes’da sevdiğiniz şarkıyı dinleyin, ister bilgisayarınızda bir video izleyin ya da oyun oynayın; zengin sesin keyfine odanızın her yerinde varacak, minimum bozulmayla mükemmel sesi yakalayacaksınız”.

2.1 Hoparlör Sistemleri: Logitech Speaker System Z523 ve Logitech Speaker System Z323
Logitech Speaker System Z523 ile kendinizi dinlediğiniz müziğin, izlediğiniz filmin ya da oynadığınız oyunun içine taşıyabilirsiniz. Z523 hoparlör sistemi, iki uydu ve hissedebileceğiniz zengin bas sesi için derin pes ses sunan 6.5 inç boyutunda “down-firing” subwoofer’a sahip. Z523 hoparlör sistemi 40 watt’lık (RMS) gücü ile odanızı güçlü ve dinamik sesle doldurabilir. Komşular gürültüden rahatsız olduklarını söylemek için ararlarsa, Z523’ün üzerinde yer alan kullanışlı kontroller sayesinde sesi hızlıca kısabilirsiniz.

Iyi bir bas ses almak istiyor ama duvarların da sallanmasını istemiyorsanız, Z323 tam size göre. Z323; 30 watt (RMS) gücü ve port’lu down-firing subwoofer’ı ile size anı yaşatacak güçlü bir ses için ihtiyacınız olan her şeye sahip.

Hem Logitech Z523 hem de Z323 multimedya hoparlörler, kulaklıklarınızı, müzik çalarınızı, oyun konsolunuzu, DVD oynatıcınızı ya da iPod’unuzu kolaylıkla bağlayabilmeniz için entegre ikili bir RCA jak ve bir 3.5 mm jak’a da sahip.

Stereo Hoparlörler: Logitech Speaker System Z520 ve Logitech Speaker System Z320
Logitech’in yeni stereo multimedya hoparlörleri Logitech Speaker System Z520 ve Logitech Speaker System Z320, sesten ödün vermeden subwoofer’a yer ayırmak istemeyenler için üretildi.

Logitech Speaker System Z520 güçlendirilmiş iki yönlü tasarımı ve 26 watt (RMS) gücü ile müziğinize, filmlerinize ve oyunlarınıza hayat veriyor. Z520, ufak bir partiye yetecek kadar güçlü ve en geride kalan tonları bile duyuracak kadar detaylı ses veren bir hoparlör.

Dizüstü bilgisayarlar için ideal olan Logitech Speaker System Z320, dilediğiniz yerde çalıştırabilir ve anında odanızı 10 watt’lık sesle doldurabilirsiniz. iPod’unuzdan müzik dinlemek veya kulaklığınızı takıp tek başınıza kalmak isterseniz; Z520 ya da Z320 hoparlör sistemini bilgisayardan çıkarmaya gerek kalmadan, iPod ya da kulaklığınızı hoparlörün yedek jak’ına takmanız yeterli.