Bilişim Zirvesi `09 çözümlerle geliyor

TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi`nde düzenlenecek olan Bilişim Zirvesi`09 kapsamında, 8-9 Ekim 2009 tarihlerinde `İş Çözümleri ve Teknoloji Oturumları` düzenlenecek. Bu yıl `Yeni Dünya Yeni Yaşam` temasıyla yola çıkan Bilişim Zirvesi, kendini her geçen gün daha da yenileyen dünyada iş dünyasına yönelik yenilikçi bilişim çözümleri sunacak.

Interpromedya tarafından düzenlenen `Bilişim Zirvesi`09 kapsamındaki `İş çözümleri ve Teknoloji Oturumları`nda, gelecek nesil iş zekası ve performans yönetiminden kurumsal kaynak planlamaya, risk yönetim sistemlerinden dış kaynak kullanımına kadar bir çok konuda teknolojinin sağladığı avantajlar ve üstünlükler ele alınacak.

Bu yıl düzenlenen oturumlar arasında bütünleşmiş bilgiişlem stratejileri, bütünleşmiş iletişim, açık kaynak sistemleri, bulut bilgi işlem, gelişmiş interaktif çoklu ortam servisleri ve akıllı ev-ofis teknolojileri oturumları da yeni başlıklar olarak dikkat çekiyor. Teknoloji liderlerinin, iş ve teknoloji yönetici ve uzmanlarının vizyonlarını geliştireceği, bilgi birikimlerini ve paylaşımlarını artıracağı ve en son teknolojik gelişmelerden haberdar olacağı bu oturumlar kurumlarının rekabet gücünü artıracak iş birliklerinin oluşması için elverişli bir zemin oluşturulacak.

Türkiye`nin en büyük bilişim organizasyonu olan ve ana sponsorluğunu Turkcell`in üslendiği Bilişim Zirvesi`nden herkesin maksimum düzeyde faydalanmasını hedefleyen Interpromedya, Temmuz ayı sonuna kadar kayıt yaptıranlara önemli bir avantaj da sunuyor: 31 Temmuz`a kadar kayıt olan herkes kişi başı 700 TL yerine 450 TL`ye kayıt olabilecek.

06.08.2009

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Diyalog Gazetecilik San. ve Tic. Ltd. Şti.`ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan köşe yazısı/habere aktif link verilerek kullanılabilir.

MELİH BAYRAM DEDE