Bu testi geçen tek antivirüs hangisi?

Kullanıcıları bilgisayar tehditlerine karşı korumak için gelişmiş entegre çözümler sunan ESET NOD32, dünya antivirüs yazılım sektörünün en prestijli ödülü kabul edilen VB100 ödülünü, 56. kez alarak sektördeki liderliğini sürdürdü.

ESET NOD32`yi, Mayıs 1998 den bu yana hiçbir tehlikeli ve ciddi zarar veren (in the wild) virüsünü kaçırmayan dünya çapındaki tek yazılım olarak açıklayan Virus Bulletin, her ay VB100 ödülünü vermek için tüm antivirüs sektörü oyuncularını değişik platformlarda yarıştırıyor.

Testler Nasıl Yapılıyor?

Her bir test, ayrı bir işletim sistemi, platform ya da konu içeriyor. Testlerin tümünde başarılı olan ürünler ise VB100 ödülünü almaya hak kazanıyor.

Eset Nod32`nin en yeni sürümünü indirmek ve

ücretsiz denemek için buraya tıklayın.

Ödülü almaya layik görülen ESET NOD32, daha önce bilinmeyen virüsleri, truva atlarını, casus yazılımları ve sahtekarlıkları, önleyici bir şekilde gerçek zamanlı tespit edebilen, ileri düzeyde yorumlama sistemine dayanan ödüllü ThreatSense Proaktif Tehdit Tanıma Teknolojisi desteği ile yakaladı.

ESET Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Alev Akkoyunlu, VB 100 ödülünü

alabilmek için sıfır hatalı tespit oranı ile mükemmel tespit etmesi gerektiğini söyledi.

Sektörün en güçlü ve prestijli kurumlarından biri olarak nitelendirilen Virus Bulletin dünya çapında tüm antivirüs yazılımlarını karşılaştırmalı olarak test ediyor.

Virus sapma oranları, tarama hızı, en az hatalı tespit odaklı zorlu testleri ve uzman kadrosu ile tanınan Virus Bulletin çalışmalarını bağımsız olarak yürütüyor.

:: Siz hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz?

Yazan: Ecevit Bıktım