Sony OLED ekranlı Walkman MP4 çalar

Sony, Walkman markasının 30. yılında gelmiş geçmiş en etkileyici MP3 çalarını piyasaya sürüyor



Sony'nin en son ses ve video teknolojisini barındıran ve bu sayede kişisel eğlence deneyimine yeni bir boyut katan X Serisi Walkman MP4 çalar, kullanıcılara, bulundukları her yerde dijital medya koleksiyonlarının keyfini çıkarma olanağı tanıyor. İnce, kompakt ve sıra dışı tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan yeni seri, hem her yere kolayca taşınabiliyor hem de günümüzün dijital hayat tarzını yansıtıyor.

3inç'lik geniş dokunmatik OLED ekran kullanan ilk Walkman olan X Serisi, videoları ve dijital fotoğrafları inanılmaz renkler ve kontrast ile ön plana çıkartırken, spor karşılaşmaları gibi hızlı hareketlerin olduğu görüntülerde de nefes kesen sonuçlar sunuyor.

Büyük dokunmatik ekranın üzerinde yer alan müzik çalma butonlarının 'Hibrid' kombinasyonu, işlemleri basit bir hale getirirken, ekranın yeni 'Scene Scroll' fonksiyonu uzun videolarda doğru anı bulmayı son derece kolay bir hale getiriyor.

Zengin, geniş bant aralığında sesler sunmak için bas ve geliştirilmiş stereo ayrımını denetleyen dijital Sony Clear Audio Teknolojisi ile donatılan yeni seri, mükemmel Walkman ses kalitesi sunuyor.

Yeni serinin sahip olduğu diğer bir "ilk" ise; S-master Digital Amplifier teknolojisi. Bu teknoloji, son derece gerçekçi ve ultra düşük bozulmalı sesler sağlıyor. Sony'nin hi-fi ve ev sineması ürünlerinde yer alan s-Master amplifikatörü, dinleyicilere bir stüdyo veya konser salonunda oldukları hissini veriyor.

Digital Noise Cancelling özelliğine sahip yeni X Serisi Walkman sadece gerçek müzik deneyimine odaklanmayı sağlıyor. Digital Noise Cancelling özelliği uçakta, otobüste, trende ve ofis ortamında etkili olmak üzere 3 farklı seçeneği ile tüm dış gürültüleri kesiyor. Ayrıca uçak yolcuları, Walkman'i konnektör ile doğrudan uçağın AV sistemine bağlayabiliyor ve uçuş sırasında Walkman'in gürültü engelleme özelliğinden yararlanabiliyor

Yeni seri, müzik ve video içeriği yüklemeyi de son derece kolay ve eğlenceli bir hale getiriyor. Dahili wi-fi bağlantısı, YouTube gibi popüler servislere bağlanmayı sağlarken, podcast indirmeye ve internette sörf yapmaya olanak tanıyor. Kullanıcılar bir şarkının keyfini çıkartırlarken, aynı zamanda dinledikleri müzik hakkındaki bilgilerini de arttırabiliyorlar. X Serisi, YouTube gibi sanatçı ile ilgili kaynaklara doğrudan yönelten bir dizi ilgili link sunabiliyor.

Kapasite - 16GB

Ekran tipi - Geniş dokunmatik ekran özellikli 3.0 inç Geniş OLED ekran

Ekran Çözünürlüğü - 432 x 240 nokta

Desteklenen dosya formatı - Çoklu ses ve video kodek desteği:MP3, AAC (Non DRM)*, WMA(DRM), Linear PCM, AVC(H.264/AVC) Baseline Profile, MPEG-4 Simple Profile, WMV Main Profile/Simple Profile

Internet - WIFI internet bağlantısı ile web sitelerini tarama, YouTube erişimi, doğrudan Podcast indirme, yahoo arama motoru

FM radyo - Var

Ses Teknolojileri - S-master, Digital Noise Cancelling, Clear Stereo, Clear Bass, DSEE ve EX serisi kulaklıklar

Renk - Siyah

Birlikte gelen aksesuarlar - 13.5mm EX kulaklıklar/Kulaklık başlıkları (L,M,S)/USB kablosu/Ses Giriş kabloları/Uçak konnektörü/Hızlı Başlangıç Kılavuzu