Fosiller Evrimi Yalanlıyor: İlmi Mercek Sayı 60

Denizkestanesi

Yaş: 150 milyon yıllık

Dönem: Jura

Bulunduğu Yer: Madagaskar

Yaklaşık 300 milyon yıldır varlıklarını devam ettiren deniz kestaneleri, bu zaman zarfında hiçbir değişikliğe uğramamışlar, herhangi bir evrimsel süreçten geçmemişlerdir. Resimdeki fosil ise 150 milyon yıllıktır. Bir tür omurgasız olan deniz kestanelerinin yumuşak bedenleri, üzerlerindeki dikenler tarafından düşmanlara karşı korunur. Hareketli olan bu dikenler, bazı türlerde zehirlidir ve kimi zaman uzunlukları 30 cm`yi bulmaktadır. Diğer tüm canlılar gibi deniz kestaneleri de evrim geçirmemiş, mevcut özellikleriyle, tam ve kusursuz olarak yaratılmışlardır.

Nautilus

Yaş: 113-97 milyon yıllık

Dönem: Kretase

Bulunduğu Yer: Mahajanga, Madagaskar

Fosillere baktığımızda, bundan yüz milyonlarca yıl önce yaşamış canlılarla, bugünkü örnekleri arasında hiçbir fark olmadığını görürüz. Bu canlılardan biri de nautiluslardır. Nautiluslar var oldukları andan beri hep aynıdırlar. Resimdeki 113â€`97 milyon yaşındaki nautilus fosili de bu gerçeği göstermektedir.

Atnalı Yengeci

Yaş: 150 milyon yıllık

Dönem: Jura

Bulunduğu Yer: Solnhofen Oluşumu, Eichstatt, Almanya

Eklembacaklılar filumuna dahil olan at nalı yengeçleri, Chelicerata (kelikeserliler) alt filumuna dahildirler ve örümcekler ve akrep familyalarına daha yakındırlar. Resimde görülen 150 milyon yıl yaşındaki at nalı yengeci fosili, Yaratılış`ın açık bir gerçek olduğunu, evrimin hiçbir zaman yaşanmadığını bir kez daha teyit etmektedir.

Yaratılış Atlası İçin Ne Dediler?

Daniel Boldrini

Brezzo di Bedero (VA) Belediye Başkanı İtalya

Bundan birkaç gün önce Yaratılış Atlası isimli kitabınız, yorumlarımızı belirtmemiz ricası ile Brezzo di Bedero (VA) Belediyesine ulaştı.

Kitabınız çok büyük estetik güzelliğe sahip ve detayları ve zengin resimleri üstün kalitede.

Saygılarımla,

Belediye Başkanı Daniel Boldrini (30 Nisan 2008)

Bu makale, İlmi Mercek Dergisi 60. sayı (Haziran 2009) 45. sayfada yayınlanmıştır.