Teknoloji Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 8.cisi gerçekleşen Teknoloji ödülleri Sabancı Center`da düzenlenen bir ödül töreniyle sahiplerini buldu. LOGO, Unity on Demand ürünü ile `Yenilikçi Teknoloji Ürünü` ödülüne layık görüldü.

IBM tarafından 2005 yılında `Yenilikçi Açık Mimari Çözümü` ödülünü alan Unity on Demand, Türkiye dışında LOGO`nun faaliyet gösterdiği diğer ülkelerdeki firmalar tarafından da kullanılmaktadır.

TUSİAD, TÜBİTAK ve TTGV tarafından düzenlenen ve her yıl 41 projenin başvurduğu, 26 finalistin yer aldığı Teknoloji ödülleri; `mikro`, `küçük`, `orta` ve `büyük ya da bağlı` olmak üzere 4 ana kategoride gerçekleşiyor. Her kategori için hem ürün hem de yenilik/teknoloji başlıklarında değerlendirmeler yapılıyor.

UNITY ON DEMAND ÜRÜNÜ

LOGO`nun ödüle layık görüldüğü `Unity on Demand` LOGO`nun büyük kuruluşlardan küçük işletmelere kadar ölçeklenebilir, farklı kategorilerdeki firmaların bir eko sistemde çalışabileceği bir ERP ürünü.

Unity on Demand, çok katmanlı ve servis odaklı mimarisi (SOA), çoklu platform desteği ve %100 Java dilinde geliştirilmiş olmasıyla; kurumların BT kaynaklarını ve altyapısını en etkin ve ölçeklenebilir şekilde kullanarak, gelişen ihtiyaçları tek tip donanım, işletim sistemi ve uygulamaya bağlı kalmaksızın karşılıyor. Bu sayede de, kullanıcıların toplam sahip olma maliyeti kalite ve performanstan ödün verilmeden ideal noktaya çekiliyor. Unity on Demand`ın klasik ve yaygın olarak kullanılan ERP ürünlerine göre en önemli avantajı ise mevcut yatırımın korunmasını ve en etkin şekilde kullanılmasını sağlamak.

Süreç odaklı bir ERP platformu olan Unity on Demand çeşitli dil ve takvim sistemlerini destekleyebilmekte, diğer sistemlerle entegre olabilmekte, kendi uyarlama aracı LOGO Platform Tailor ile arayüz ve işlevleri kolaylıkla uyarlanabilmektedir.